Combinația contrastantă de alb-negru a fost mult timp o preocupare pentru reprezentanții industriei de frumusețe. Yin și Yang, partea de sus negru alb-alb, rochia neagră elegantă și colierul de perle albe - aceasta nu este o listă completă a modului în care vă puteți imagina aceste două culori opuse.

Manichiură alb-negru: sute de idei în monocrom

Opozii converg - o frază, mai ales iubită de fete, care se referă adesea la zona relațiilor personale. Alb-negru este pe deplin în concordanță cu această afirmație, designul monocrom va fi un avantaj real pentru fashionistas care preferă un stil strict și concis.

Sunete clasice - ideale pentru stilul de birou, evenimente sociale sau petreceri. Există un număr mare de opțiuni pentru combinarea alb-negru pe unghii: de la desen abstract până la ultimele tendințe cu pietre și tehnici unice.

Arta unghiilor alb-negru nu va iesi niciodata in stil. Proiecte similare apar adesea pe piste de modă.De exemplu, la show-ul Trasy Reese, modelele au apărut cu o manichiură albă, completate de triunghiuri negre pe marginea plăcilor de unghii.

Manichiura alb-negru 2018: tehnici și idei populare pentru design

Aceste culori clasice într-un mod nou se manifestă prin tehnici non-standard și performanțe originale. Folosind efectul de contrast, puteți crea o artă realistă de unghii: de la stil Batman la un colier perlat de pe unghii.

Manichiura din marmură alb-negru

Manichiura din marmură este o tehnică nouă și foarte populară care arată în mod succint și estetic în alb și negru. Crearea unei astfel de imagini este ușoară acasă. Pentru a face acest lucru, unghiile sunt acoperite cu lac alb, alb, negru și lac de bază sunt amestecate separat pe o bucată de folie. Cu ajutorul unei perii fine sau a unui baston, amestecul finit este aplicat pe unghii, creând linii rupte.

Se pare că tehnica interesantă este "divorțul" în alb-negru. Se efectuează folosind o piesă de film, care este presată împotriva unghiei. Lac de unghii amestecat haotic, creând un desen floral și original. Din prima oară nu vei putea să faci o manichiură de marmură, dar după 2-3 încercări vei putea face față acestei sarcini.

Manichiură punctată alb-negru

Designul dotsom chiar un novice. Este suficient să puneți principalul lac pe unghiile dvs., de exemplu, alb, înclinați punctele într-o acoperire neagră și pictați puncte de diferite diametre pe unghii. Poate pentru o ocazie solemnă un astfel de design nu este potrivit, dar va fi cea mai bună opțiune pentru o distracție zilnică de unghii.

Manichiură alb-negru pentru unghii scurte

Pe unghiile scurte, încercați o tehnică nouă de a efectua aceste tehnici populare numite cadre. Esența metodei constă în faptul că pe unghi, în același timp, trasează o linie de "zâmbet" și o gaură bazală inversată. Ca rezultat, veți obține un fel de cadru în care unghiul dvs. va fi închis. Acest design arată în mod succint pe unghiile ovale, în formă de migdale.

Lunii manichiura alb-negru

Maniura lunii tradiționale din acest sezon a trecut printr-o transformare. Pătrunderea simplă a găurii radicale pare prea simplă, variante cu spațiu negativ, găuri de o formă neobișnuită - triunghiulară, dublă, inversată, au venit să o înlocuiască.

Jachetă alb-negru

Acest francez al sezonului este făcut nu doar cu un zâmbet alb, ci este prezentat într-o culoare neagră radicală, cu forme neobișnuite. Schimbarea principală care a atins jacheta a fost forma "zâmbetului". Marea manichiură arată cu o margine triunghiulară, în formă de inimă și alte opțiuni neobișnuite.

Manichiură alb-negru cu spațiu negativ

Tehnica spațială negativă este un design cu o parte ne-vopsită a plăcii de unghii. Puteți să o aveți absolut oriunde, adesea la baza unghiei, dar sunt mai acceptabile opțiunile extraordinare.

Ombre alb-negru

Culoarea alb-negru arata mai ales misterios si elegant ca o tehnica de ombre. Opțiuni pentru un set de manichiură cu gradient. Opțiune deosebit de populară cu romb, în ​​care fiecare element este vopsit cu o culoare separată. Rezultatul este o tranziție concisă ușoară, de la culoarea alb-negru.

Să presupunem versiunea clasică a tehnicii ombre, unde tranziția se face de la baza cuiului la vârf și invers. Manichiura cu gradient pare neobișnuită și elegantă, unde tranziția are loc pe toate degetele, adică lacul negru de pe degetul mare este luminat treptat până la alb pe degetul mic.

Manichiură de dantelă alb-negru

Modele minunate și delicate deschise la plăcerea multor femei la modă. Arată uimitor, pe lângă asta, puteți face un astfel de model. Puteți să desenați cu un perie sau puncte o dantelă pe unghii. Plăcile de ștanțare pregătite vă vor ajuta să obțineți modelul de deschidere pe unghii.

Manichiură de geometrie alb-negru

Gravitatea liniilor de manichiură geometrică este perfect combinată cu o paletă de culori alb-negru. Din punct de vedere organic, dungi negre subțiri pe fundal alb, modele geometrice sub formă de șah, fire irlandeze, conglomerate haotice de figuri geometrice.

Manichiură alb-negru cu pietre

O astfel de manichiură este demnă de un personaj regal. Design deosebit de impresionant este realizat în negru mat, iar pietrele pe un substrat alb înlocuiesc lacul alb. Decora unghia fără marcă cu o tehnică de marmură sau o imprimare florală și pictează restul unghiilor cu un lac alb sau negru. Nu exagerați cu cantitatea de pietre. Secretul gustului rafinat este unul sau două degete, decorate cu mai multe pietre.

Modă manichiură alb-negru cu modele

Design alb-negru - întruchiparea eleganței și rigorii. Fără îndoială, este posibil, de asemenea, să folosiți aceste culori pentru arta zilnică de unghii pentru tineri, cu desene originale sub forma unui cap de Batman sau a unei linii de cardiogramă. Idei pentru o masă de manichiură contrastantă, principalul lucru fiind acela de a arăta imaginația și de a atrage unghiile care este ceea ce sufletul se află. Poate fi pene grațioase, picioare de pisică, papadii, inscripții.

După cum puteți vedea, există doar două nuanțe de lac - alb și negru, nu este un motiv pentru a crea unghii uscate și uniforme. Chiar și cu ele, puteți fi originale și să veniți cu modele elegante și unice. Încearcă o manichiură monocromă și vei înțelege folosirea acestor culori în arta unghiilor atât de nelimitat.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.