Cuprins:

 1. Buget de vacanță în străinătate în 2019
 2. Unde să vă relaxați pe mare în vara anului 2019
 3. Vacanțe în Rusia în vara anului 2019
 4. Recenzii și sfaturi de la turiști sezonier

Oamenii moderni au învățat să prețuiască timpul și banii. Prin urmare, călătoriile bugetare către odihnă sunt din ce în ce mai solicitate. Rareori sunt cei care, pentru dragul călătoriei scumpe, economisesc bani, lipsindu-se de tot felul de plăceri. În plus, companiile de turism și diverse servicii oferă călătorii bugetare pentru fiecare gust și în toate direcțiile.

Buget de vacanță în străinătate în 2019

Țările europene nu mai sunt luxoase. Este foarte posibil să mergeți în majoritatea orașelor europene pentru o sumă mică.

Adesea, în calea turiștilor, este nevoie de o viză. Nu este întotdeauna dificil. În plus, există multe țări care permit cetățenilor ruși fără viză, în conformitate cu dispozițiile acordurilor bilaterale. Mai jos este o listă cu cele mai populare destinații turistice unde nu sunt necesare vize.

De exemplu, Croația, Muntenegru și Slovacia oferă turisti nenumărate stațiuni pe malul mării, unde sanatorii, spitale, hoteluri de lux și mini-hoteluri pentru fiecare gust sunt la dispoziția turiștilor. În funcție de nivelul și lista serviciilor, turneul va costa între 20.000 și 30.000 de ruble pe săptămână.

Bosnia și Herțegovina rămâne puțin mai populară. Acestea vin aici pentru impresii extraordinare din natura pitorească, preparate delicioase din bucătăria locală și divertisment în stațiunile de schi. Puteți merge aici o săptămână pentru aproximativ 30.000 de ruble.

În Serbia, turiștii vizitează cel mai adesea parcurile naționale, pescuiesc și vânează, pe excursii în locuri cu monumente remarcabile ale arhitecților. Puteți merge aici în medie pentru 27.000 de ruble timp de 6-7 zile.

Sunt populare și tururi în Macedonia. Lacurile pitorești ale lacului Orhid de mulți ani au atras aici turiști. Aici puteți merge la schi și puteți încerca o varietate de preparate din bucătăria națională. O astfel de călătorie va costa 17.000-25.000 de ruble.

Unde să vă relaxați pe mare în vara anului 2019

În primul rând în clasamentul țărilor pentru o vacanță de plajă astăzi sunt acele zone în care puteți combina plaja cu excursii. O mare varietate de opțiuni.

Turcia este cu siguranta in top. Cetățenii Rusiei pot rămâne aici fără viză timp de 60 de zile. Servicii excelente aici granite la preturi destul de rezonabile. Plăcerea poate fi obținută în doar 30000-35000 ruble pe săptămână.

O alternativă ar fi Abhazia cu prețurile sale scăzute și un climat minunat. În plus, pentru poporul rus nu vor exista probleme de barieră lingvistică. Costul mediu al turului aici variază între 22000-30000 ruble.

De asemenea, puteți alege una dintre țările din Caraibe. Aici, turistilor li se ofera o vacanta de plaja excelenta, preturi accesibile si servicii bune. Mai des, toți rușii caută să meargă în Cuba, Antigua și Barbuda, Republica Dominicană, Jamaica, Bahamas și alții. În medie, această călătorie va costa 35000-40000 ruble pe săptămână.

Lista țărilor pentru vacanțe bugetare ar trebui să includă și Albania, Cipru și Muntenegru. Marea este aici grozavă. Există oportunități ample pentru scafandri, iubitori de sporturi de apă și plimbări. Hoteluri locale atrag atenția și confortul. În același timp, o astfel de călătorie va costa doar 30000-40000 ruble pe persoană pe săptămână.

Din păcate, este dificil să includeți, de exemplu, Guatemala sau Argentina pe lista țărilor bugetare pentru sărbătorile rusești. Desigur, aici puteți trăi luxos pentru doar 10 dolari pe zi, dar toți banii economisiți vor trebui cheltuite pe drumul spre orașele de agrement dorite. Prin urmare, ar trebui să alegeți o țară bazată pe costul zborului.

De asemenea, în lista de țări bugetare maritimă a intrat în Bulgaria. Aici, tot ceea ce este drag și înțeles unei persoane sovietice este adiacent la inovațiile europene. Aceasta va trebui să facă o viză, costă doar 35 de euro. Un zbor de la Moscova costă 125 USD, puteți mânca la 30 USD pe zi, iar cazarea va costa de la 110 USD pe săptămână.

Georgia este, de asemenea, ospitalieră pentru ruși. Marea, munții și soarele sudic fac minuni cu corpul uman. Cele mai populare pentru turiști Batumi. Zborul de aici va costa aproximativ 130 de dolari. Hotelul va costa aproximativ 10 USD pe zi, și puteți mânca o masă completă pentru doar 40 de dolari.

Pentru rușii cu un buget limitat, Thai exotice este destul de accesibil. De la Moscova la Thailanda puteți zbura pentru 200 de dolari. În funcție de punctul final, prețul poate ajunge la 270 de dolari. Cazarea la un hotel ieftin costă de la 12 USD pe zi. Cu mese puteți întâlni cei 16 dolari pe zi.

Vietnamul este, de asemenea, popular pentru turiștii ruși. Există multe locuri vizate de vizitatori din Rusia, inclusiv magazine și cafenele. Biletele de avion de aici de la Moscova vor costa aproximativ 215 de dolari. Hotelul va oferi camerele sale la un preț de 8 USD pe zi. Pentru 14 dolari puteți obține un meniu complet pentru a doua zi.

Vacanțe în Rusia în vara anului 2019

Stațiunile rusești așteaptă cu nerăbdare și iubitorii de vacanțe bugetare. Majoritatea turiștilor atrag Marea Neagră.Prin urmare, majoritatea statiunilor sunt echipate exact pe coasta sa. Turiștii așteaptă plaje bine îngrijite, hoteluri bune în gama de prețuri democratice, climat excelent, tot felul de distracții și natură frumoasă. În plus față de avantajele evidente, trebuie remarcat faptul că sezonul de plajă aici durează de la sfârșitul lunii aprilie până în octombrie.

În Anapa, puteți merge la un preț de 35.000 de ruble. Vin aici cu copii și fără. Turiștii sunt bucuroși să-și petreacă timpul pe plaje, în delfinarii, în parcul acvatic, pe tot felul de excursii și facilități de divertisment. Plajele locale sunt acoperite cu nisip. Sanatoriile și pensiunile de agrement oferă tratament cu nămol, ape minerale și alte avantaje de natură locală. Din recenziile turiștilor putem concluziona că prețurile locale sunt destul de ridicate conform standardelor de sărbători bugetare, dar dacă alegeți un tur cu numărul maxim de servicii incluse și refuzați ofertele de la proprietari privați, puteți salva.

Gelendzhik rămâne la fel de popular. Aici vă puteți relaxa pentru 30.000 de ruble. Azuroa de apă a golfului, în care se află satul, este un mare plus față de plajele echipate. Ia aici fanii activităților în aer liber. Cu copiii, puteți să vă plimbați într-un parc de safari, să călătoriți cu un iaht, să explorați cascade și dolmeni. Există un aeroport în Gelendzhik, astfel încât drumul spre cazare nu va fi obositor deloc. Peste 7 nopți pentru două aici va trebui să plătească 30.000 de ruble.

Crimeea este un loc de cult pentru un fost om sovietic. Agenții de turism vor oferi un tur aici pentru doi la un preț de 35.000 de ruble. Principalul avantaj al locului este natura magnifică unică. În fiecare an, serviciul local, care tulbura turiștii care părăsesc recenziile, ajunge la un nivel tot mai înalt. De asemenea aici sunt monumente uimitoare naturale și arhitecturale care trebuie vizitate:

 • Cuibul înghiți;
 • Muntele Ai-Petri;
 • White Rock Ak-Kaya;
 • Cape Fiolent;
 • numeroase palate de regi și împărați.

Satul Lazarevskoye își deschide brațele pentru turiști pentru doar 32.000 de ruble pe săptămână pentru doi. Puteți merge aici pentru o vacanță de familie măsurată și pentru distracția tineretului. Pentru aceasta, satul are o infrastructură destul de diversă. Dezavantajele locului includ apropierea liniilor de cale ferată. Sunetul trenurilor trecute poate fi auzit de oriunde.

Interesant poate fi restul din Novorossiysk. Va costa doar 25.000 de ruble. Acesta este un oraș port destul de mare, cu infrastructura și natura corespunzătoare.

Sochi este o altă stațiune pe care o cunoaște fiecare persoană sovietică. Puteți locui aici o săptămână doar pentru 35.000 de ruble. Orașul are o arhitectură modernă și un nivel ridicat de servicii. Turiștii vor fi interesați să viziteze satul olimpic, promenada, parcurile, centrele de divertisment și atracțiile turistice. Dezavantajul poate fi considerat un număr mic de plaje gratuite.

Pe Marea Azov există, de asemenea, ceva de văzut și unde să petreacă timpul cu plăcere. Printre stațiunile cele mai populare:

 • Yeisk (de la 25.000 de ruble pe săptămână pentru doi);
 • Golubitskaya (de la 30.000 de ruble);
 • Dolzhanskaya (de la 30.000 de ruble);
 • Kuchugurs (de la 25.000 de ruble);
 • Primorsko-Akhtarsk (de la 27.000 de ruble).

Avantajele acestor locuri sunt posibilitatea de a veni aici cu copii fără teamă. Marea Azov superficială se încălzește rapid și permite chiar și celor mai mici copii să se miște în valuri. Terra de nisip superficială - acesta este un bonus evident pentru o vacanță pe plajă.

Recenzii și sfaturi de la turiști sezonier

În ciuda bugetului relativ al acestor excursii, turiștii sezonieri recomandă să urmeze o serie de recomandări:

 • Cele mai ieftine tururi pot fi găsite numai pe Internet, astfel încât oferte de ultim moment este mai bine să rezervați online.
 • Compararea excursiilor cu hoteluri este recomandată nu numai într-o singură agenție, ci în mai multe.
 • Este mai bine să alegeți excursii de la Moscova din cauza concurenței înalte a operatorilor de turism.
 • Nu este necesar să plătiți agentul pentru selectarea turului, toate informațiile necesare pot fi găsite pe site-ul companiei.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.