În 2019, manichiura naturală bej va fi deosebit de populară. Dacă se pare că această culoare este prea plictisitoare, ar trebui să vă amintiți câte tehnici diferite pot transforma un lac bej obișnuit într-o lucrare de artă pe unghii.
Cel mai important avantaj al bejului în neutralitatea sa. Este combinată cu toate celelalte nuanțe și se îmbină în orice domeniu. Acest lucru face posibilă prezentarea uneia dintre cele mai moderne culori ale sezonului cât mai elegant și mai eficient posibil.

Manichiura franceză și variațiile sale în nuanțe de bej

Opțiunea cea mai versatilă a fost manichiura franceză și ramurile ei ca tehnica lunară. Este posibil să decorați unghiile într-o manieră asemănătoare aspectului zilnic, precum și pentru sărbătorile și petrecerile.

Manichiura si anti-blana (luna) maneca si franceza permit utilizarea diferitelor elemente decorative: pietre, stralucire, sclipici, aplicatii, desene, stampile si multe altele.

Nunti deosebit de impresionante nud si look francez pe unghii scurte.O importantă suprafață netedă a unghiei fără rugozitate și deteriorare devine un factor important în manichiura bej de înaltă calitate.

O varietate de design decorativ

Modelele de pe o suprafață bej arata foarte elegant. Cele mai frecvente tipuri de modele sunt albe. Arată feminin, delicat și rafinat în același timp. Manichiura festivă va face pietre, într-o cantitate mică lipită pe unul sau două unghii.

O alternativă la o combinație cu albul va fi o combinație de bej și aur. Diverse modele geometrice în aur, piese regrojate pictate sau linii grațioase vor însufleți monotonia suprafeței bej a unghiei.

Arată o combinație interesantă de bej cu alte culori. Ideea este că mai multe unghii sunt pictate în alte nuanțe, ceea ce va face manichiura mai suculentă și mai strălucitoare. Puteți, de asemenea, să "jucați" cu textura: una dintre culori poate fi aleasă mată, iar cealaltă lucioasă.

Combinația clasică va fi o combinație de bej cu altă culoare de bază - negru. Cu această culoare puteți desena modele, vopsiți complet o parte din unghii sau mai multe unghii. O astfel de manichiură poate deveni cu ușurință un stil strict de birou și, în același timp, oferă o imagine de originalitate. În versiunea neagră pe unghii bej arata grozav ca dantelă sau păianjen.

Facturi combinate

Tendința de modă din 2019 va fi jocul texturilor. Cel mai simplu mod de a face o manichiură la modă, bej, cu o suprafață mată. În același timp este simplă, elegantă și elegantă. Unghiile matte evidențiază caracterul scurt al imaginii sau pot fi folosite ca un element care nu distrage atenția în cazul unui alt accent luminos în "arcul". În orice caz, este romantic și blând.

De asemenea, puteți alege o combinație de acoperire mată și lucioasă. Există multe opțiuni:

  • modele lucioase pe o suprafață mată (și invers);
  • partea unghiei este mată, cealaltă este lucioasă în diferite opțiuni;
  • similitudinea franceză sau a antigelului într-o combinație de luciu și lac mat;
  • mai multe unghii lucioase, restul sunt mat.

În plus, modelele volumetrice pe unghii, realizate cu acrilic sau gel, arată original. Cu ajutorul unor unelte speciale maestrul imita pe unghii țeserea firelor de tricotat, picături, petale de flori și multe altele.

O altă tendință la modă este suprafața de catifea a unghiilor. Cu ajutorul unei pulberi speciale aplicate pe partea superioară a lacului se formează o textura confortabilă și plăcută. Se poate aplica pe întreaga suprafață a plăcii unghiilor și poate crea modele.

Combinații cu culori strălucitoare

Bejul poate fi întotdeauna combinat cu culori luminoase. Pentru aceasta se potriveste orice tehnica. Este important să determinați stilul general al imaginii și să alegeți culoarea potrivită. Arata combinatii interesante cu nuante pastelate delicate. Bejul arată grozav cu albastru, roz, piersic. Rezultatul este o manichiură calmă romantică.

O opțiune mai luminată ar fi o combinație cu nuanțe strălucitoare. Un bej calm va echilibra imaginea de ansamblu, astfel încât puteți alege orice culoare ca pereche.

Shimmer, sclipici, kamifubuki, frecați

Conservatorismul de culoare bej nu înseamnă deloc că o astfel de manichiură exclude tot felul de elemente strălucitoare. Bej covor arata foarte elegant. Pentru un eveniment solemn sau o petrecere, o astfel de acoperire va fi foarte relevantă. Puteți crea o acoperire uniformă pe toate unghiile sau puteți combina cu alte materiale și tehnici decorative. Principalul lucru este să reziste măsurii, deoarece manichiura oglindă însăși este destul de strălucitoare.Același lucru se poate spune despre sclipire, kamifubuk și strălucire. Ele pot fi folosite atât independent, cât și ca un decor, suprapus peste un lac bej. Varietățile strălucitoare de manichiură sunt mai potrivite pentru petrecerea timpului liber, dar imaginea de afaceri pentru a le introduce nu este ușor.

Gradient Manicure

Umbra bej a unui lac sau gel devine ușor o parte integrantă a manichiurului. Această nuanță de lumină a devenit populară pentru manichiura gradient datorită compatibilității sale absolute cu orice alte culori.E greu de imaginat combinațiile greșite.

Lumina bej ușoară curge în nuanțe mai întunecate din aceeași gamă sau culori dintr-o paletă diferită. Dark bej coexistă perfect cu albastru deschis, roz, galben și, desigur, alb.

Tehnica Ombre însăși este concepută pentru a crea tranziții moi pe unghii, astfel încât să pară blândă și romantică. În plus, o astfel de manichiură va arăta întotdeauna originală, elegantă și atractivă. Versatilitatea tehnologiei în capacitatea de a crea cu ajutorul său afaceri, manichiură solemnă, de zi cu zi și chiar nunta.

Avantajele culorii bej în manichiura sunt evidente:

  • versatilitate;
  • compatibilitate absolută;
  • posibilitate de utilizare pentru orice echipament;
  • compatibilitatea cu elementele lucioase și decorative;
  • relevanță;
  • toate sezonalitatea

Lista este nesfârșită. Simplitatea culorii nu se limitează, ci extinde domeniul de aplicare al acesteia. Prin urmare, în colecția oricărui maestru există un set de mai multe nuanțe de culoare bej.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.