Aparatul pedichiură: specificul și caracteristicile dispozitivelor

0

S-au creat dispozitive convenabile și sigure pentru optimizarea procedurii de pedichiură. Au trecut mai multe teste și îndeplinesc standardele pentru indicatorii medicali. De aceea, majoritatea saloanelor de înfrumusețare profesionale încearcă să obțină reprezentanți ai unei astfel de tehnologii minunate.

Ca urmare a aplicării automatizării, procedura este mult mai rapidă și mai eficientă. În timpul procesului, mașina produce prelucrarea tipului uscat pentru placa de unghii. Acesta este ideal pentru unghiile îngroșate, cu nervuri, exfoliate și bolnave.

Lucrul cu cuticula, dispozitivul nu-l îndepărtează complet, ci doar lustruiește stratul mort. Această metodă este cea mai sigură. Ca urmare, regrowth-ul rapid al cuticulei este mai puțin vizibil în comparație cu manichiura clasică tăiată. De asemenea, atunci când lucrați cu dispozitivul, puteți vedea o serie de avantaje evidente în îndepărtarea caluselor grele, a porumbeilor și a burților. Chiar și primele etape ale ciupercilor pot fi prelucrate, cu condiția să fie selectată ambalajul corect.

Printre contraindicatiile:

 • de unghii deteriorate și subțiri;
 • inflamarea pielii;
 • etapele târzii ale ciupercii;
 • alte infecții.

Avantajele și funcțiile manichiurii hardware:

 • îndepărtează cornurile, natoptysh;
 • lustruirea si lustruirea unghiilor;
 • corecție de formă;
 • curățarea simplă a pielii în jurul cuiului în jurul perimetrului;
 • rezolvă problema cu unghiile înguste;
 • prevenirea fisurilor pe tocuri;
 • masajul masiv al locurilor biologic active pe picioare.

Cutterele pentru dispozitive au o formă specifică care asigură o funcționare sigură fără tăieturi și durere. În acest fel, puteți trata cele mai delicate locuri sub partea regrowă a unghiei și între degete.

Cum sa faci pedichiura hardware a piciorului si a degetelor acasa: tehnologia pas cu pas

Este necesar să se înceapă orice procedură cosmetică cu dezinfectarea mâinilor comandantului și punerea pe mănuși. În continuare, picioarele clientului sunt dezinfectate și lustruful de unghii este scos din plăcile unghiilor. Cuticula este acoperită cu un emolient. Restul suprafeței poate fi tratată cu keratolitice. Acest instrument va înmuia pielea, ajutând procesul de separare a cântarelor moarte.

Keratoliticul este o substanță destinată industriei de pedichiură pentru a distruge așa-numitele desmosuri între keratinocite. Ca urmare, legătura dintre celulele epidermice ale stratului cornificat tratat slăbește.

Primul trebuie să utilizeze un tăietor în formă de con de diamant. Acesta este disponibil într-un set profesional și într-un set de acasă. Cu ajutorul acestuia, suprafața unghiului este prelucrată. Plăcuța trebuie lustruită cu o duză în formă de conic siliconic, cu capăt rotunjit.

Zona cuticulei este prelucrată cu atenție printr-un burete specific, cu o bilă mică la capăt. Cuticula lustruita de la mijlocul cuiului la margini. În acest moment, nu se poate sta prea mult timp într-o zonă, deoarece aceasta poate provoca arsuri ale pielii și rănirea acesteia. Apoi, sub unghii îndepărtează murdăria și particulele decojite.

Pentru rulourile okolonogtevy sunt prevăzute două duze. Una este numită aciculară, cealaltă are forma unui con trunchiat. Dispozitivul, în acest caz, este ținut ca un pix. Pentru tratarea pielii între degete, utilizați un dispozitiv de frezat cu formă conică cu capăt rotunjit. Pielea excesată din aceste locuri este îndepărtată cu precauție extremă. Rotatorul este util pentru curățarea degetelor de pe plăcuțele frontale.

Marginea liberă a unghiei este tratată cu un con trunchiat. Pentru îndepărtarea site-urilor excitat, calosities uscat și natoptyshy există mai multe duze:

 • capac;
 • con;
 • cilindru.

După finalizarea procedurii, este necesar să se îndepărteze praful de unghii cu o perie specială. Uleiul este aplicat pe cuticulă, iar o cremă non-umedă este aplicată pe restul piciorului.

Aparatul pedichiură: tăietori și mașină

Înseși mașinile de pedichiură sunt împărțite în două grupe mari:

 • pentru salon;
 • pentru uz casnic.

Opțiunea Home

Aparatele de uz casnic sunt, de asemenea, potrivite pentru pregătirea începătorilor pentru a lucra în cabină. Ele se disting prin puterea scăzută, aproximativ 1500-5000 rotații pe minut. Datorită masei mici și dimensiunii compacte a acestor dispozitive sunt excelente pentru uz casnic. Setul de funcții al acestei tehnici este destul de suficient. Singurul dezavantaj al mașinii este încălzirea rapidă. Ea trebuie să se odihnească la fiecare 15 minute.

Echipamente profesionale

Automobilele pentru saloane sunt destinate utilizării îndelungate profesionale. Astfel de modele dezvoltă până la 40.000 de rotații pe minut. Există un set mare de funcții, plus bonusuri suplimentare sub forma unui mini-aspirator pentru rumeguș, picior, protecția împotriva supraîncărcării. Cele mai bune modele sunt cele care sunt dotate cu versatilitate: potrivite atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură.

Dacă nu există fonduri suplimentare, puteți alege un model cu un set limitat de funcții sau invers, investiți în echipamente multifuncționale de înaltă calitate. Chiar și modelele portabile pot combina multe funcții și abilitatea de a face manichiură și pedichiură. Pentru confortul personal este recomandat să cumpărați o carcasă de transport cu mâner.

Dacă mă îndrept spre duză, vreau să mă concentrez asupra materialelor. Capetele de diamant sunt considerate cele mai puternice și rezistente la uzură.Ele sunt ideale pentru a prelucra cea mai grea parte - marginea în creștere a toenailului. Sunt necesare duze puternice și pentru tocurile vechi și tocurile dure. Dar asemenea materiale sunt potrivite doar pentru meșteri cu experiență. Pentru incepatori, este cel mai sigur lucru sa incepeti sa lucrati cu sfaturi ceramice.

Diviziunea dispozitivelor în condiții profesionale și amateur condiționate. Într-un salon mic, unde nu există camere separate pentru toate procedurile, un dispozitiv compact cu o resursă mică va funcționa bine. În același timp, un profesionist de bază poate instala un dispozitiv staționar voluminos la domiciliu. O astfel de măsură este pe deplin justificată în cazul unui flux mare de clienți.

Indiferent de nivelul dispozitivului pentru pedichiură de înaltă calitate, veți avea nevoie de experiență și de pricepere. Cu cât mai multe sesiuni pe care le are maestrul, cu atât mai bine va fi rezultatul fiecărei dintre lucrările sale noi.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.