În timpul școlarizării, mulți dintre noi au ținut jurnale pentru a înregistra ceva intim în ele. De exemplu, gândurile despre ceea ce se întâmplă în viață, despre simpatiile și relațiile cu părinții. Dar vremurile se schimbă și acum aproape toată lumea are un jurnal. La urma urmei, simplifică foarte mult viața, elimină necesitatea de a păstra informații importante în capul tău. Oamenii de știință susțin că păstrarea unui jurnal poate îmbunătăți bunăstarea cuiva, și anume, normalizarea presiunii și a somnului. Și dacă încă nu ai unul, atunci în acest articol veți vedea multe exemple despre modul în care păstrarea unui jurnal poate fi transformată într-un interesant hobby.

Obiective și vise

Jurnalul este în primul rând un spațiu personal. Prin urmare, primul lucru pe care trebuie să-l scrieți este scopul dvs. Acestea pot fi vise importante și planuri pentru acest an.

Idei pentru ld

Puteți evidenția foi speciale pentru a înregistra afacerile curente și obiectivele la care vă aspirați.

jurnal personal pentru fete

Puteți face comentarii sau note despre ceea ce trebuie să obțineți. După un anumit timp, va fi foarte interesant să citiți și să notați ce sa întâmplat și ce nu.Aceasta este o practică foarte utilă, deoarece vă permite să vă analizați acțiunile, să evidențiați importanța și importanța pentru dvs., precum și să înțelegeți unde să mergeți mai departe.

Impresiile citirii cărților și vizionarea filmelor

Toți suntem, într-un fel sau altul, implicați în dezvoltarea de sine, urmărind filme diferite și citiți cărți. Prin urmare, este posibil să alocați un loc în jurnal pentru a scrie acele lucrări pe care intenționați să le vizionați sau să le citiți.

În mod ciudat, informațiile pe care le primim din aceste surse influențează în mare măsură acțiunile viitoare și viața în general. Scrierea mini-recenziilor de cărți sau filme este o modalitate bună de a regândi totul pentru dvs. și de a marca cele mai importante puncte. Cu ajutorul unui astfel de catalog unic vă puteți sfătui prietenilor un film interesant sau interesant.

Momente fericite ale vieții

În viața de zi cu zi, se întâmplă foarte des momente plăcute de bucurie. Și în acel moment se pare că va fi amintit pentru o viață. Dar după o lună s-ar putea să nu vă amintiți acele sentimente și emoții pe care le-ați experimentat. Prin urmare, utilizați partea jurnalului pentru a înregistra momentele pline de bucurie care alcătuiesc întreaga viață. Se pare că nu au nici un sens, dar crede-mă, în timp, îți vei da seama că acestea sunt cele mai valoroase intrări. La urma urmei, ei vă vor aminti cum a fost distractiv și bun cu anumiți oameni. Vor să vă reamintească cine sunteți și sunteți acum. Cu ajutorul lor, puteți lua decizia corectă și puteți merge spre obiectivele dvs.

Mâncăruri preferate

Dacă vă place să călătoriți, vizitați locuri noi și preferați să aveți o masă gustoasă, asigurați-vă că luați notițe cu rețete interesante, numele de mâncăruri și băuturi delicioase. Conectați fantezia, desenați, utilizați o varietate de autocolante și autocolante. Toate acestea vor contribui la diversificarea secțiunii privind produsele alimentare.


Nu uitați să monitorizați cantitatea de apă pe care ar trebui să o consumați pe zi. Și mai bine face nota corespunzătoare în jurnal.

Comentariile călătorului

Călătoriile extind orizonturile, schimbă oamenii și dau emoții speciale. Și dacă reușești să vizitezi diferite orașe și țări, atunci nu pierde un minut și fii sigur că scrii totul. Acestea pot fi primele impresii sau povestiri despre diferite locuri de interes și despre locurile pe care le-ați vizitat.

Completați astfel de secțiuni cu fotografii, schițe, bilete diferite, jetoane și facturi. Toate aceste intrări vă vor aminti cât de mare este să călătoriți. Și după ce ați citit propriile dvs. emoții, veți rezerva din nou biletul.

Puteți face, de asemenea, liste pe care trebuie să le luați cu dvs. într-o călătorie. Sau scrieți despre țările pe care intenționați să le vizitați anul acesta. Astfel de liste nu numai că vor simplifica viața, ci și te vor motiva să faci acțiune.

Citate și tot ce inspiră

Fiecare persoană este motivată de ceva, fie o poveste dintr-o viață sau o serie, o carte citită sau o frază dintr-o revistă de modă. Nu ezitați și asigurați-vă că scrieți ceea ce vă place în jurnal. Astfel de fraze vă vor inspira, vă vor ajuta să progresați în momente dificile.

În orice caz, amintiți-vă că jurnalul este ceva care aparține numai dvs. Prin urmare, scrieți în el tot ceea ce considerați potrivit. Ar putea fi chiar liste pentru a merge la magazin, impresii de un nou tip de ceai sau un plan de cum sărbători o zi de naștere.

8 COMENTARII

    • Bună, plumb.Dar în Rusia este dificil să găsești exemple de fotografii ale ziarelor frumoase. Dacă aveți opțiuni - partajați - vom fi fericiți. Mulțumesc!

  1. În principiu, nu rău, dar sunt de acord cu fata care a scris răspunsul de mai sus. Cel puțin scrie o traducere sub imagine.
    vă mulțumesc pentru atenția acordată

  2. Și nu mă interesează traducerea. Pur și simplu suficient de vizual pentru inspirație. Poate scriu, gânduri foarte diferite. Multumesc pentru munca! Selecție bună.

  3. Foarte frumos poze, pentru un exemplu vizual - lucru foarte) Fraza nu este clar - un traducător care să ajute) Deși sub astfel de imagini, cred că puteți scrie ceea ce este necesar (Vă mulțumim pentru selecție)

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.